Flygfrakt i södra Sverige

Shuttleservice Logistics ABs huvudverksamhet är flygfrakt och distributionsverksamhet utav flyggods i södra Sverige.

Distribution av flyggods

Distributionsverksamheten består av dagliga transporter av vägburen flygfrakt med distribution inom ett område som geografiskt sträcker sig söder om en linje mellan Getinge och Oskarshamn. 

Ett samarbete med åkerier i Stockholm och Göteborg, med liknande affärsidéer, möjliggör även transporter över natten mellan Malmö, Stockholm och Göteborg samt distribution inom dessa områden. 

Vi kör inte bara i de största städerna. Från Malmö går bilar med flygfrakt som kör till Halmstad, Växjö, Ljungby, Emmaboda, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad och även hela Skåne inklusive Österlen.

Miljövänligt med personlig service

Shuttleservice Logistics värnar om miljön. Vi arbetar ständigt med att förkovra oss och implementera våra ökade kunskaper i vår verksamhet för att minska den negativa påverkan som transporter har på miljön. Det innebär att vi kontinuerligt ser över våra fordon, minimerar transportsträckor och planerar allt noggrant med våra kunder. 

Flygfrakt från kolli till lagerflytt

Vi erbjuder serviceavtal till återkommande kunder. Kom ihåg att du även kan anlita oss för enskilda uppdrag. Vi har tagit på oss ansvar för transport av småpaket, som ett kolli på ett kilo upp till att köra hela företagsflyttar på 9000 pallar. 

Vi har bland annat flyttat ett helt lager under flera dagars tid där många av våra bilar gick i skytteltrafik.

Vi på Shuttleservice Logistics erbjuder lösningar med hög säkerhet och leveransprecision, allt enligt kundens önskemål.​

För att vi ska kunna planera och möta kundernas krav, både vad gäller de tjänster och produkter, så tillhandahåller vi en tidsplan. Där kan kunderna enkelt se hur logistiken är organiserad. På så sätt kan våra kunder själva se över när, var och hur vi distribuerar inom de olika orterna och områdena.


Detta leder till en effektivisering, en personlig service och en förmåga att kunna möta kundernas krav samtidigt som vi kan fortsätta värna om miljön. Det är viktiga grundstenar i vårt åkeri. Distribution flyggods och service är vi experter på.

Hör av dig så hjälper vi dig att få dina paket till rätt destination?

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Online-bokning för distribution och flygfrakt

Vår Online-bokning är nu tillgänglig för alla våra kunder.

Klicka här för att boka

Om intresse finns för att bli upplagda som onlinekund, kontakta oss då på följande mail adress:

roger@sslog.se

Företag

Shuttle Service Logistics AB​

Org.nr.: 556793-5860

Adress

Bronsåldersgatan 4 

213 76 Malmö

Kontakta oss

Tel: 040186290

E-mail: bokning@sslog.se

Alla uppdrag utförs i enlighet med Alltrans 2007 om inget annat avtalats​